• Nu există niciun produs în coș
a

Livrare și retur

Floraria Ambra

Livrare

Livrarea produselor comandate se efectuaza de luni pana duminică, în intervalul orar 10:00 – 19:00 prin servicii de curierat propriu. Atunci cand finalizati comanda, aveti posibilitatea de a ne transmite ziua și intervalul orar când doriți ca produsele să ajungă la destinatar. Livrarea se efectueaza doar in Constanța si este gratuita pentru orice comanda de peste 150 Lei, iar pentru comenzi sub această sumă se percepre o taxa de livrare de 15 Lei.
Toate comenzile vor fi confirmate telefonic dupa plasare si orice informatii aditionale vor fi completate ulterior. Ridicarea Personala este disponbila de luni pana vineri intre 10:00 si 18:00 de la adresa Str. Dezrobirii nr. 90 bloc IV 1 - parter, Constanța. Vă rugăm să așteptați confirmarea telefonică că produsul este pregătit înainte de a vă prezenta la sediu.

RETUR

Conform legislației în vigoare, produsele perisabile NU pot fi returnate. Cu toate acestea, dacă considerați că produsul comandat nu respectă așteptările dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați la 0731 442 022 sau prin e-mail la office@florariaambra.ro pentru a găsi cea mai bună soluție. Produsele neperisabile comercializate în acest magazin pot fi returnate conform legii în termen de 14 zile. Pentru a returna un produs, va rugam sa ne contactati.